Menu

ROLAND LEMMERLIJN, INFRASTRUCTUUR SPECIALIST

Roland

"Als Infrastructuur specialist ben ik werkzaam voor Maintenance Team A. Voorheen was ik werkzaam bij een van de klanten van Valid. Na een jaar aan de klantzijde gestaan te hebben, ben ik door het enthousiasme van medewerkers van Valid overgestapt naar dit mooie bedrijf waar voor mij veel kansen liggen. Binnen Maintenance Team A bedienen wij de klanten die op het Valid Cloud platform gehost worden. Het beheer van netwerken, Microsoft servers en het werkplek landschap. Daarnaast maken veel van onze klanten die wij beheren gebruik van het FleXpace concept van Valid.

De rol van ons team ligt ook primair bij het beheer van de diensten voor de klant. Een betrokken rol waar iedere engineer van droomt. Het bedenken van iets nieuws om aan de wensen van de klant te voldoen zorgt voor grote diversiteit in de werkzaamheden die verricht moeten worden. Ook de samenwerking tussen collega’s is uitstekend, mede doordat iedereen het klant belang voorop heeft staan. We springen elkaar bij wanneer dit nodig is. Transparantie, kwaliteit en een goede verhouding met de klanten is waar Valid voor staat. Daar sta ik achter!

De kern van succes ligt aan een aantal factoren, bij Valid heb ik al deze ingrediënten gevonden. De combinatie van hard werken, informele sfeer, de vrijheid tot zelfontplooiing, leuke collega’s en de ruimte om te bewegen, hebben ertoe geleid dat ik als Infrastructuur Specialist geheel tot mijn recht kom. "

"Ik heb een betrokken rol waar iedere engineer van droomt."