Menu

"Bij Valid breng jij je carièrre naar een hoger niveau. Kom je binnenkort kennismaken met ons?"


Carolien Rook,
Corporate Recruiter

Carolien Rook

Ontmoet ons

Carolien en Laura zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van Valid. Je zult tijdens de sollicitatieprocedure dan ook zeker met één van hen contact hebben. Heb je een vraag over werken bij Valid, jouw sollicitatieprocedure of over een vacature? Laat het hun weten!

Carolien Rook
Corporate Recruiter
06- 2119 4560
carolien.rook@valid.nl  

Laura de Bruijn
Corporate Recruiter
06- 1139 6246
laura.de.bruijn@valid.nl 

Valid algemeen
Info@valid.nl  
088- 900 9500
www.valid.nl 

Kom eens kennismaken

Meerdere keren per jaar organiseren we diverse evenementen om eens vrijblijvend kennis met ons te komen maken. Dit kan de ene keer een avond zijn waarin we samen gaan borrelen, de andere keer een inspirerende kennissessie of we hosten een ontbijtsessie op ons kantoor in Eindhoven! Deze momenten zijn er op gericht om jou, een gedreven ICT Professional, te laten zien wat Valid kan betekenen als werkgever. Wat bieden wij onze medewerkers, welke banen zijn er voor jou beschikbaar en vooral, hoe past dit bij je eigen wensen? Bieden wij de nieuwe uitdaging die jij al enige tijd zocht? Tijdens één van deze open sessies willen we je graag ontmoeten!

Wil je meer informatie of wil je je alvast aanmelden voor de eerstvolgende sessie? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar één van onze recruiters.

 

Onze locaties

Valid heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Al onze kantoren zijn goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Valid Eindhoven

Flight Forum 565
5657 DR Eindhoven

Valid Maastricht

Wilhelminasingel 107
6221 BH Maastricht

Valid Utrecht

Van Deventerlaan 101
3528 AG Utrecht