Menu

Ambitie en persoonlijke ontwikkeling

Zet de volgende stap in je carrière bij Valid!

Als medewerker heb jij de kennis en de expertise waarmee wij onze klanten laten excelleren. Werken bij Valid is werken in een hecht team en samen successen boeken. Elkaars kwaliteiten benutten is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Dat doen we binnen lopende projecten, maar ook daarbuiten.

Frequente gesprekken tussen medewerkers en hun manager, waarmee we de betrokkenheid van en met onze medewerkers op een hoog peil houden. We zien het als een uitdaging elkaar naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast vinden we je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en bieden we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen, certificeringen te behalen en krijg je de ruimte om vakbeurzen te bezoeken.

Competence Centers

Om de constante ontwikkelingen van ons vakgebied bij te houden, hebben we zogeheten Competence Centers ontwikkeld. Op specialistische gebieden zoals bijvoorbeeld App development, Collaboration, BI en projectmanagement gaan onze collega’s aan de slag om kennis te delen en zichzelf te ontwikkelen. Onder leiding van meewerkende voormannen, onze Competence Leads, is een Competence Center dé plek om je vakkennis te delen en jezelf én Valid te ontwikkelen, maar het is ook een uitgelezen gelegenheid om bij te praten met je collega’s. 

Onze opdrachtgevers

Werken bij Valid betekent werken aan uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten. Bij Valid staat de klant centraal, want naast tevreden medewerkers draait het natuurlijk ook om tevreden klanten. En dat zie je terug. Zo zijn een aantal van onze huidige opdrachtgevers al klant sinds het eerste uur! 

Onze klanten waarderen onze frisse kijk op organisaties en de markt, net als onze drive om resultaten te behalen. Resultaten die bijdragen aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Bekijk hier onze cases om te zien bij welke opdrachtgevers je zoal aan de slag kan.

Maar er is ook ruimte voor ontspanning!

Natuurlijk draait het bij Valid niet alleen maar om hard werken. Ontspanning is minstens zo belangrijk. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert. Het biedt je de mogelijkheid om collega’s beter te leren kennen en vooral ook om lol te maken. Een dag op een quad door het bos crossen, een heerlijke wijnproeverij of een city-trip, de Valid PV organiseert voor ieder wat wils.

En mocht een dagje uit niet in je agenda passen zijn er altijd nog de maandelijkse borrels die garant staan voor de nodige gezelligheid. Inmiddels mogen we wel zeggen dat Tapperij de Poshoorn in Maastricht, Brasserie de Steiger in Utrecht en Grand-Café de Wildeman in Eindhoven échte Valid stamkroegen zijn!

"Omdat de IT wereld nooit stil staat, leer ik continu nieuwe dingen, heel gaaf."

Berry Roemgens, Technisch Consultant Infrastructuur

Meer over Berry

Berry Roemgens

Je nieuwe collega's

Benieuwd wat zij vertellen over hun carrière bij Valid? 

Lees het hier