Menu

Stay Ahead is ons motto

We zijn een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. We richten ons op groei en vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Als je bij ons komt werken, dan ga je samenwerken met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze maandelijkse borrels en erg diverse PV-activiteiten.

Onze Cultuur

Valid streeft er naar een professionele en prettige partner te zijn om mee samen te werken. Dat lukt niet als we intern niet net zo professioneel en prettig met elkaar omgaan. Daar staan onze kernwaarden voor: Dichtbij, Echt, Scherp en Voorop.

Onze kernwaarden dragen we naar buiten uit en nemen ook mee in het selectieproces, we vinden het belangrijk dat een (nieuwe) medewerker zich herkent in onze kernwaarden. Tevens gebruiken we deze kernwaarden in onze functioneringscyclus. Hiertoe hebben we onze kernwaarden doorvertaald naar concrete gedragscompetenties. Zichtbaar en meetbaar. Zo zorgen we ervoor dat het geen loze kreten zijn. En dat zorgt voor resultaat en een sterke cultuur, iets waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Onze Oplossingen

We hebben een breed dienstenportfolio. Sommige diensten hebben een technische invalshoek, andere diensten zijn meer gericht op het doorvoeren van veranderingen en het borgen van kwaliteit. Oftewel, diensten die elkaar onderling versterken. Zo helpen we onze klanten voorop lopen, Stay Ahead is niet voor niets ons motto.


ICT-infrastructuur vormt de ruggengraat van succes in de ’Digital World’. Infrastructuur moet solide zijn. Betrouwbaar, flexibel, snel en veilig. Daar staat onze “infra-dienstverlening” voor. Lees hier meer over onze Infstructures oplossingen


Voorop lopen betekent dat medewerkers overal, onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken en snel de juiste keuzes maken op basis van de meest actuele informatie. Dat realiseren we met Office 365 technologie. Lees meer over onze Business Productivity oplossingen.


Valid is een ervaren en betrokken partner op het gebied van application development, applicatie-integratie en mobile app development. Lees meer over onze Applications oplossingen.


We geloven dat de juiste inzet van data organisaties voorop laat lopen. Dat realiseren we met onze Analytics oplossingen, de combinatie van Business Intelligence & Data Science. Lees meer over onze Analytics oplossingen.


Tegenwoordig staat het veilig omgaan met IT hoog op alle agenda’s. We zetten ons er iedere dag voor in om de beveiliging van IT-systemen te verbeteren, zodat onze klanten zorgeloos voorop kunnen lopen. Lees meer over onze Security oplossingen.

Onze Diensten

De vorm waarin we samenwerken hangt af van de wensen van onze klanten. Die kunnen ons op nacalculatie-basis inhuren, maar ook zaken met ons doen op basis van resultaten of fixed-price. En onze Outsourcing & Cloud Services zijn op pay-per-use basis af te nemen. Maar hoe we ook samenwerken: onze gedreven en deskundige professionals staan altijd klaar voor onze klanten. Professionals die pas tevreden zijn als onze klanten dat ook zijn.


Onze consultants en interim professionals selecteren we op basis van onze kernwaardes. Voorop, Scherp, Dichtbij, Echt. Dat zijn ze, ongeacht hun vakgebied. Lees meer over onze Consultancy & Interim Professionals diensten.


Valid heeft een grote staat van dienst op het gebied van Project- & Programmamanagement. Onze senior professionals onderscheiden zich door betrokkenheid, daadkracht, ervaring en leiderschap. Lees meer over onze Project diensten.


Snel reageren op veranderingen in de markt vereist een goed functionerende ICT-infrastructuur. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business. Lees meer over onze Outsourcing & Cloud diensten.

Onze geschiedenis in vogelvlucht

Valid is in 1999 opgericht door Dis Valcq. Dis staat als algemeen directeur nog steeds aan het roer. Al vanaf het begin ligt de focus op klanttevredenheid. En omdat dienstverlening om mensen draait, is bij Valid altijd sterk gestuurd op de tevredenheid van onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten.
Valid heeft een vliegende start gehad. De eerste klanten waren toonaangevende bedrijven als KPN, Océ en DSM. Allemaal organisaties waarmee we nog steeds zaken doen. Daarna volgde gestage groei. Zelfs in periode van recessie lukte het om te groeien: in 2004 telde Valid ruim 50 medewerkers die destijds merendeels gedetacheerd waren. En die in toenemende mate ook op fixed price-projecten en op SLA's gebaseerde beheercontracten werden ingezet.

Gesterkt door de fraaie groeicijfers in de eerste jaren, werd in 2004 het ambitieuze plan opgevat om door te groeien tot 250 medewerkers eind 2008. Om dat te realiseren heeft Valid stevig geïnvesteerd in onder meer personeel, organisatie, marketing & communicatie en ondersteunende ICT-systemen. Daarnaast was het wenselijk om ook buiten Limburg te groeien. Hierbij werd in eerste instantie gemikt op Noord-Brabant (vanuit Eindhoven) en later ook op het midden van het land (vanuit Utrecht). Eind 2008 waren de gestelde doelen behaald en zelfs overtroffen.

Het crisisjaar 2009 heeft Valid gebruikt om een stevige basis te leggen voor de verdere doorgroei vanaf 2010. Meer focus op hoogwaardige diensten, meer schaalgrootte en verdergaande professionalisering waren enkele speerpunten. Deze focus en investeringen hebben ertoe geleid dat 2013 ons beste jaar ooit was. En in 2014 vierde Valid haar 15-jarige bestaan met klanten en medewerkers. Mooie mijlpalen. Inmiddels zetten ruim 300 professionals zich iedere dag in om onze klanten voorop te laten lopen. Onze blik op de toekomst, waarin nóg meer focus en toegevoegde waarde centraal staan, bewijst de continue ontwikkeling van onze dienstverlening. Op naar Valid 2020.

Trotse sponsor van The Microsoft Cloud Show

The Microsoft Cloud ShowThe Microsoft Cloud Show is hét kanaal om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in de wereld van Microsoft Intelligent Cloud, Azure & Office 365. Luister jij al naar deze interessante podcasts?

Check het hier