Menu

Stage- en afstudeermogelijkheden

We hechten bij Valid veel waarde aan het opleiden en de groeiontwikkeling van onze medewerkers. Dit beleid voeren we door bij stagiaires en afstudeerders die tijdelijk bij ons aan het werk zijn. Je krijgt van ons de kans om Valid als leerbedrijf te mogen ervaren en hierdoor aan je eigen ontwikkeling te kunnen werken. Eindelijk heb jij de kans om je opgedane kennis in de praktijk te mogen brengen! Valid biedt jou een inspirerende omgeving, een passende stagevergoeding en we dragen er zorg voor dat je tijdens je stage- of afstudeerperiode goed begeleid zal worden.

Onze collega Nick Colaris is ooit bij Valid begonnen als stagiair, benieuwd naar zijn verhaal?

Stage

Indien je jouw stage- of afstudeerproject bij ons wilt uitvoeren en je ziet hier momenteel geen concrete stagevacatures staan, dan kun je altijd je CV naar onze recruiter sturen. Samen gaan we kijken of er mogelijkheden voor jou zijn.

Wat vinden we belangrijk?

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je hbo- of wo-opleiding, het liefst natuurlijk ICT gerelateerd;
  • Je hebt lef, doorzettingsvermogen en bent initiatiefrijk.

Afstuderen

Uiteraard zoek jij een vernieuwende en uitdagende afstudeeropdracht. Valid heeft continue mooie ICT- projecten lopen en we willen graag samen met jou kijken of we hier een afstudeeropdracht of -onderzoek uit kunnen halen. De opdracht moet in ieder geval voor jou voldoende uitdaging kunnen bieden en hierover gaan we graag met jou in gesprek. 

Wat vinden we belangrijk?

  • Je zit in het laatste jaar van je hbo- of wo-opleiding op het gebied van ICT;
  • Je hebt lef, doorzettingsvermogen en bent initiatiefrijk;
  • Je hebt een helder idee voor ogen wat je wilt leren tijdens je afstudeeropdracht.

Geen ICT-er?

Volg je een niet-ICT gerelateerde opleiding? Dat betekent niet dat we geen plek voor je hebben, we hebben namelijk ook afdelingen op het gebied van Finance, HR en Marketing & Communicatie. Heb je hier vragen over, schroom dan niet om contact op te nemen met onze recruiter.

"Naarmate Valid groeide, ben ik zelf ook doorgegroeid binnen de organisatie."


Nick Colaris, Teammanager Shared Servicedesk

Meer over Nick

Human Resource Stage

Ben jij een gedreven HR student en wil je een uitdagende stage? Bekijk dan hier onze mogelijkheid

Stage vacatures